Anklager Listhaug for medvirkning til hatmord

Jusprofessor Mads Andenæs har lagt ut følgende på Facebook om dødsfallet av Rakavan Jeevaharan i Trondheim:

Politiet har sagt at det er ingenting som tyder på at noe kriminelt har skjedd med stakkars Rakavan.

Det fremstår som en drukningsulykke per nå, da sist noen hadde kontakt med han, var han på Elgeseter bro, og han ble funnet under Gamle bybro lengre nede i Nidelva.

Andenæs prøver å gi Sylvi Listhaug ytringsansvar for hatmotivert vold, til tross for at man ikke har bevis på hverken hat eller vold i denne saken.

Dette er samme Mads Andenæs som i januar var veldig sikker på at UDI kom til å tape den mye omtalte Mahad-saken, der man gav Listhaug skylden for noe hun ikke hadde noe med. Mahad tapte som kjent den rettssaken, og vel så det.

En jusprofessor bør holde seg for god til å drive med denne type nonsens, men hatet mot Listhaug er rett og slett for sterkt.

Emokratene fortsetter å levere PR-seier på PR-seier til Listhaug. De klarer ikke å forholde seg saklig og rasjonelle i møte med Listhaug.

La dette være ytterligere bevis på det irrasjonelle hatet mot Listhaug som har opptatt store deler av eliten og pressen i Norge over lengre tid.

Det eneste det fører til, er mer støtte til Listhaug.

Apropos "hatprat": Er det "hatprat" å anklage en sittende statsråd for å ha motivert drapet på noen, uten noe som helst bevis på at det engang er et drap?

Se deg i speilet, Andenæs; du er blitt en hatpredikant.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits